Sport

Personal training in Amsterdam om jouw sportdoelen te behalen!

Een personal trainer helpt je graag bij het behalen van sportdoelen. Hierdoor ontwikkel je een sterkte, conditie en motorische mogelijkheden. Zo ontdek je wat jouw kwaliteiten zijn en wat je beter kan doen. Daarnaast ontwikkel je ook met de personal trainer een goede relatie. Door elkaar te helpen vind je daardoor uiteindelijk veel steun in jezelf.

Welke sportdoelen kun je samen behalen?

Je kunt sporten om je conditie te verbeteren en om je lichaam in topconditie te brengen, maar je kunt ook sporten voor plezier. In Amsterdam zijn er verschillende trainingen mogelijk waarmee je alle sportdoelen die je wilt behalen, kan bereiken! Allereerst is het goed om in kaart te brengen wat jouw doel is: wil je bijvoorbeeld de spieren tonen of ga je voor een gezondheidseffect? Naast de sportieve doelstelling is het belangrijk om op eigen tempo door te gaan met personal training in Amsterdam. Hierdoor ontstaat er meer motivatie en wordt de inspanning hoger. Het team van Personal Trainer Amsterdam kan samen met jou advies geven over welke trainingsmethodes het beste bij jouw situatie passen. Door personal training volgens jouw specifieke wensen te laten uitvoeren, ervaar je altijd dat training tot plezier!

Wat zijn de kosten van personal trainers?

Personal trainers in Amsterdam beschikken over een breed assortiment aan trainingmethodes voor iedereen, van beginners tot gevorderden. Kosten van personal training variëren per trainer, maar vaak komen de prijzen in op €30-€80 per les. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende soorten personal training en de kosten daarvan.

One-on-one personal training is het populairst type personaltraining in Amsterdam. Hiermee wordt door één trainer naast je gezeten en word je onderworpen aan individuele begeleiding die gericht is op je sportdoelen. Deze trainingssessies zijn vaak langdurig (60 minuten of langer) en betaal je €30 of €80 per les.

Group personal training is ook erg populair in Amsterdam en biedt meerdere trainingen in één keer. Hierdoor betaal je €25 per les, maar je wordt hierdoor per persoon begeleid door meerdere trainers. Deze sessies zijn vaak iets korter (30 minuten) en betaal je €20 per les.

Rehabilitation personal training is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar verbetering of herstel van hun zwangerschapsverlof, ziekte of blessure. Hier vind je dan ook personal trainers die gespecialiseerd zijn in het trainen van mensen met specifieke problemen. Als je in Amsterdam bent voor een rehabilitatietraining betaal je €40 per les.

De beste trainers voor jou bij Omnia Personal Training

Om je sportdoelen te bereiken, is personal training van groot belang. Ben je op zoek naar een passende trainer? Dan kun je terecht bij Omnia Personal Training.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *