Sport

4 gemakkelijke vetverbrandende workouts thuis

Wil je een snelle, snelle thuisworkout die je altijd en overal kunt doen? Deze 4 eenvoudige vetverbrandende oefeningen zorgen samen voor een geweldige training die calorieën verbrandt! Houd het tempo erin en ga aan de slag!

Train overal met deze vetverbrandende oefeningen
Deze geweldige workout hieronder zal je zeker veel voordelen opleveren. Het is een aërobe piramide, wat betekent dat je het moet uitvoeren met minimale rusttijd tussen elke oefening. Je lichaam zal daarom opgeslagen zuurstof gebruiken als brandstof om je aerobe conditie te verbeteren.

ALS DE HARTSLAG VERHOOGT, WORDEN CALORIEËN VERBRAND. JE MOET ENERGIE VERBRUIKEN OM DE HARTSLAG HOOG TE HOUDEN!

Muscle sculpting is een ander bijkomend voordeel van deze thuisoefeningen. Andere voordelen zijn: sterker hart en longen, minder stress en betere slaap.

Opdrukken
4 eenvoudige vetverbrandende oefeningen voor uw thuistraining

Beginnend in een plankpositie, kern, bilspieren en quads ingeschakeld, handen onder de schouders, buig langzaam de ellebogen en zak naar beneden totdat je borst nauwelijks de grond raakt. Je onderrug moet neutraal blijven. Wijziging – knieën vallen op de grond

3 sets van 10 – 12

Jump lunges
4 eenvoudige vetverbrandende oefeningen voor uw thuistraining

Beginnend met de voeten op heupbreedte, stapt het rechterbeen naar voren om uit te vallen, de knieën zijn gebogen in een hoek van 90 graden. duw de ballen van je voeten af, spring om van been te wisselen en kom tot een uitval met het linkerbeen. Schouders blijven over de heupen

3 sets van 10-15

V-ups
4 eenvoudige vetverbrandende oefeningen voor uw thuistraining

Liggend op je rug, knieën gebogen, voeten plat op de grond om te beginnen, benen strekken zich recht omhoog naar het plafond in de vorm van een V, armen pulseren door je benen, een hand op de andere, hoofd en schouders zijn opgetild. Aanpassing – hoofd en schouders blijven op de grond.

3 sets van 15-20

Burpees
4 eenvoudige vetverbrandende oefeningen voor uw thuistraining

Beginnend met voeten op schouderbreedte, gewicht op je hielen, armen naast je, lager naar een kraakpand. Plaats de handen recht voor je op de grond en spring met je voeten achterover op de bal van je voeten in plankpositie. optie om een push-up toe te voegen, voeten terug te springen naar de buitenkant van de handen en explosief omhoog te springen, omhoog te reiken. Ga terug naar beneden om te hurken en herhaal.

3 sets van 10-15

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *